Ovo je MSTV!

MS TV je jedinstveno web mjesto na kojem objavljujemo podcastove u kojima intervjuiramo stručnjake iz područja zdravstva, zakonodavstva, oboljele od multiple skleroze, članove obitelji oboljelih kao i sve one koji su na bilo koji način povezani s multiplom sklerozom. Od stručnjaka ćete čuti kako će najnovija poboljšanja i promjene u zdravstvenim politikama utjecati na vaše liječenje MS-a i kvalitetu života. Razgovarati ćemo i sa stručnjacima iz područja fitnesa, nutricionizma, fizioterapije, psihologije, logopedije, urologije, psihijatrije, radne terapije i svih ostalih područja. Podcastovi će također sadržavati inspirativne priče iz stvarnog života osoba s multiplom sklerozom o svakodnevnim izazovima i malim pobjedama uspješne promjene načina života. Pratite web stranicu MSTV, prijavite se na newsletter kako bi dobili najnovije informacije o nadolazećim podcastovima.

Prilika je to da na neposredan način dajemo informacije, otvorimo neke nove teme i ugostimo sve one koji žele imati priliku izreći svoja razmišljanja javno. U potpunosti smo nezavisni i možemo pričati o čemu god želimo i kada želimo.

Ukoliko želite gostovati u podcastu ili želite da govorimo o određenoj temi kontaktirajte nas putem online obrasca.

Što je podcast?

“Podcast” ili u podverzijama “videocast”, odnosno “audiocast”, su nove, revolucionarne medijske internet forme koje mijenjaju iz temelja izgled medijsko-informativnog etera općenito. Razvitkom internetskih mreža, rapidnim povećavanjem brzine dostupnog interneta prosječnom korisniku što je rezultiralo i znatnim povećanjem popularnosti online video servisa poput YouTube-a, bilo je samo pitanje vremena kada će tradicionalne medijske forme polako početi gubiti bitku s onima na “mreži”. Kako su pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća korisnici polako prelazili s radijskih stanica na televizijske uređaje, slična medijska revolucija se događa upravo sada. Većina korisnika malo po malo prelazi s klasične televizije na onu internetsku. Taj je proces najdalje otišao u SAD-u gdje su 2004. i nastali prvi pravi video podcasti. Danas američki građani redovito prate tisuće podcasta najrazličitije tematike, kvalitete i produkcije. A trend je takav da će kroz nekoliko godina upravo podcasti preuzeti primat naspram klasične televizije. Većini je zajedničko to da su potpuno nezavisni, odnosno da nisu pod utjecajem bilo kakvih interesnih, ekonomskih ili političkih lobija.

SLIJEDITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: